BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Lagi Ramai Lagi Baik...

Tuesday, August 2, 2011

Ramadhan datang lagi~~

assalamualaikum,,,hye sumorang…pe kabo??puasa x hari ni??mstilah puasa an..takan ta puasa lak…wajib tu…tanak dapat dosa…huu…sori ah dah lme ta hupdate an…ta bwk lappy r g kje…gune pn komp kt tmpat kje..so payah sket r nk update bagai..ni bru bwk..so bleh r ak nk update sket2…

ok suda mula mau story~~~

aku stat pose alhamdulillah mse kecik lg(4 tahun kot..kot la…)..n dah pose penuh kire2 5 tahun…time tu mmg mak ak soh pose r..no compromi…haha…mse 1 day pose mak ak ckp muke ak dah cam hape dah..lembik smacam…badan taya ckp r..mang asek melayang jerk…yela budak kecik blajo pose an..msti la cmtu..haha..time tu ak mintak nk makan nk air mak ak mang ta ksik r…sbb pe??ak mntk salah timing…org nk mintak mintak la pg2…ni dh kol 5.30 ptg  kot….kompem2 r mak aku soh tggu lg sket..haha…PADAN MUKAKU~~~

n bile dah datang time buke..mak aku ckp muke aku segor kemain lg…mulut dah taleh nk ttp lg dah…haha…maklumlah…KEBULUR BEB….mne tahan ble depan mte ad ayam goreng…kuih..laksa…pergh….mau terliur der…wa ta tipuu…hahah….

image    image

AMACaM??haha

ble ingt2 balik kadang2 ak nk tp aku ta kisah…sbb pe??berkat kesabaran aku aku mampu untuk berpuasa sebulan…alhamdulillah…huu…

ha..cmtu la kisahnyee…nnti akn ad follow up story…slamat pose sume…pose jgn ta pose tau…hahah

8 comments :

belogkayangan said...

sekarang ni tengah berangan nak makan ayam percik.. urgh! sedapnyer... :p

Ecah Ecot said...

x patut..x patut...gambo mknan hr pose..sob3

ijatkomeng said...

belogkekenyangan:hehe...best kan??mang sje letak beso2..huhu

ecah:dugaan tu...tahan...haha

FYA PELANG! said...

so, bila nak belanja ? :P

Abe Goreng said...

Aiyo.aku rase aku slh timing bce entri lu bro. Tetibe gua rase lpr. Dh la pg lg.Urgh!!! HAHHA.

UPDATE:Cara Pantas Dapatkan BUFFERED EARNING

Amy Syaquena said...

salam ramadhan...

*salam kenal, amy singgah dan follow sini.jom ke belog amy http://www.sinarraudah.com/2011/08/biskut-raya-tart-nenas-panas-ifa-raziah.html

fahmie firas said...

sedapppppppppp
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

ijatkomeng said...

fya : dtg ghumah r lau nk...lg dpt free..haha

abe:dah nmpk dah lu punye silap...hahah

amy:salam ramadhan gak...

fahmie:thnkss....okie dokiee~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...